Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor 3. lig ekibiyle berabere kaldı

Düzenleyen:
Trabzonspor 3. lig ekibiyle berabere kaldı

SPOR Haberleri

Okay Yokuşlu’nun golüyle öne geçen Yanal’ın ekibi isteksiz futbolunun faturasını Emir Can’ın golüyle ödedi

Süper Lig’in devre arasına F.Bahçe mağlubiyetiyle hayli moralsiz giren Trabzonspor kupa maçında Kızılcabölük deplasmanından bir puan çıkarabildi: 1-1. Spor Toto 3.Lig ekibi karşısında isteksiz bir futbol ortaya koyan bordo-mavililer maçın 18. dakikasında öne geçti. Son dönemlerin dikkat çeken ismi Yusuf Yazıcı’nın sıfıra yakın noktadan asistinde Okay Yokuşlu meşin yuvarlağı on sekiz içinden tavana astı: 0-1. Soğuk hava ve kar yağışı altında süren maçta bordo-mavililer golü bulduktan sonra işi iyice idman havasına vurdu. İlk yarı tek golle sona erdi. 

Kızılcabölük’ün ilk golü

İkinci yarıda da Ersun Yanal’ın takımı farklı bir görünümde değildi. 3. Lig temsilcisi karşısında top çevirip vakit geçirmeyi seçen bordo-mavililer bunun faturasını 89. dakikada yediği golle ödedi. Kornerden gelen topu Emir Can yaptığı kafa vuruşuyla köşeye bıraktı: 1-1. Bu Kızılcabölük’ün gruplardaki ilk golü oldu. Sonrasında hareketlenen ve rakibi önünde baskı kuran Trabzonspor’da Okay Yokuşlu penaltı noktası üzerinden önemli bir fırsatı harcayınca karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. 
 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...