Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda Turan: Dünyanın en büyük kulübünde oynuyorum

Düzenleyen:
Arda Turan: Dünyanın en büyük kulübünde oynuyorum

SPOR Haberleri

Arda Turan, “Çin’den teklif aldığım söyleniyor. Ben Barcelona için önemli bir oyuncuyum” dedi.

Arda Turan, Burak Yılmaz ve Emre Belözoğlu, NTV Spor’da yayınlanan %100 Futbol programına konuk oldu. Eğlenceli geçen programda Barcelona forması giyen Arda Turan hakkında çıkan Çin iddialarına cevap verirken, “Çin’den teklif geldiği, konuşulduğu söyleniyor. Benim haberim yok, bu iş böyledir zaten. Dünyanın en büyük kulübündeyim’’ ifadelerini kullandı. Arda ayrıca Barcelona’daki günlerini de anlatırken ‘’Ben Barcelona için önemli bir oyuncu olduğumu düşünüyorum. İnsanlar isteseler de, istemeseler de buna saygı duymayı öğrenecek. Bizde 24 oyuncu da kendini o takımın ilk 11 oyuncusu gibi hissediyor. Bir bakarsın en önemli maçta 11’desin, bir maçta kadroda olmazsın. Bizde 24 kişilik bir futbolcu grubu, kupaları kazanmaya çalışan. Ben de bu takımın bir parçası olduğum için mutluyum’’ dedi.

Emre’den Terim’e sinyal

Emre Belözoğlu, ‘’Her oyuncu Milli Takım’da olmak ister. Ben de çağrılmayı bekliyorum. İhtiyaç olursa hoca çağırır zaten” derken Arda da, “Emre abiyi takımda görmek istiyoruz” sözleriyle destek verdi. Burak Yılmaz ise geleceği hakkında konuşurken ‘’Ben net söyledim, Türkiye’ye dönmeyi düşünmüyorum. Anlamıyorum zaten, gelince git, gidince gel diyorlar’’ şeklinde konuştu.  

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...