Murat Yıldırım ateş püskürdü: Saygısızlar

Düzenleyen:
Murat Yıldırım ateş püskürdü: Saygısızlar

MAGAZİN Haberleri

Faslı güzel İmane el-Bani ile nikâh masasına oturan oyuncu Murat Yıldırım, hakkında yapılan "Murat'ı leğende taşıdılar" haberlerine ateş püskürdü.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu yönde çıkan haberlere kızgınlığını dile getiren Yıldırım, şu ifadelere yer verdi: Üstünde oturduğum şeyin adı 'Tefour', leğen değil saygısızlar. Aynı zihniyet kovmadı mı bu ülkeden başkalarını, aşağılamadı mı, hâlâ aşağılıyorlar. Üstüme giydiğim şey sünnet kıyafeti değil saygısızlar, Peygamberimizin giydiği, padişahların da giydiği kaftan. Kızılderililer Afrika'da değil Amerika'da yaşarlar cahiller. Söylenen şeyler salavat ve dua idi, bunu dahi bilmiyorsunuz. Sindirim sisteminizde bozukluk mu var? Başka kültürlere saygınız bu mu kültürsüzler. İki kişinin mutluluğuna saygısızlık hakkı nereden geliyor. Bütün ulusları memnun ettik sizi edemedik. 100 ülkede haber oldu, hiçbiri sizin gibi aşağılamadı. Bırakın şu ön yargılarınızı artık, bırakın...

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...