Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Otobüs ile kamyon çarpıştı, 9 yaralı

/ Kaynak: İHA
Otobüs ile kamyon çarpıştı, 9 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde yolcu otobüsü ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5'i ağır 9 kişi yaralandı.

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde yolcu otobüsü ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5'i ağır 9 kişi yaralandı. nbsp;Kaza, Orhaneli-Büyükorhan karayolunun 5. kilometresi Kireç Ocakları mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Bursa'dan Büyükorhan istikametine gitmekte olan Recep Ateş yönetimindeki 16 N 6261 plakalı Büyükorhan Belediyesi'ne ait yolcu otobüsü ile yine Büyükorhan Harmancık istikametinden gelmekte olan Mevlüt Akalın yönetimindeki 16 CLK 69 plakalı kamyon çarpıştı. Kazada 9 kişi yaralandı. Kazada ağır yaralanan otobüs şoförü Recep Ateş, yolculardan Abdullah Pulat, Serap Türkmen, Muharrem Sütçü ve Ümmet Gökhasan ambulansla Bursa'ya sevk edilirken, Emine Haldan, Pembe Kalı, Mecnun Çetinkaya ve Durdu Ardıç ise Orhaneli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. nbsp;Kazada yağışlı ve kaygan yolda 'Kocavirak' denilen keskin virajda kamyonun arka damper kısmının yolu kapatıp, otobüsün üstüne doğru kaydığı iddia edildi. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...