AK Parti istemedi ama binlerce vatandaş Başbakan Erdoğan'ı bekliyor

AK Parti istemedi ama binlerce vatandaş Başbakan Erdoğan'ı bekliyor

GÜNDEM Haberleri

Fas, Cezayir ve Tunus gezisinden bu gece dönmesi beklenen Başbakan Erdoğan'ı, Atatürk Havalimanı'nda kalabalık bir grup karşılayacak.

Bir dizi temas için 3 Haziran'da çıktığı Fas, Cezayir ve Tunus gezisinden bu gece dönmesi beklenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı, Atatürk Havalimanı'nda kalabalık bir grup karşılayacak. nbsp;Sosyal medya üzerinden organize olan, Türk bayrakları ve AK Parti flamaları taşıyan coşkulu bir grup, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi önünde bekliyor. nbsp;"Yurtta Tayyip, cihanda Tayyip", "Menderes'i astılar, Özal'ı zehirlediler, Erdoğan'ı yedirmeyiz" yazılı pankartlar açan gruptakiler, meşaleler de yaktı. nbsp;Bu arada, gruptan bazı kişiler, burada görevli polis memurlarına çiçek vererek, "Polise uzanan eller kırılsın" sloganları attı. nbsp;Sürücülerin de otomobillerinin klaksonlarını çalarak gruba destek verdiği görüldü.Kalabalığın ilerleyen saatlerde artması bekleniyor.
ARAÇ KUYRUKLARI OLUŞTU
Erdoğan'ı karşılamaya gelen vatandaşlar Atatürk Havalimanı önünde uzun araç kuyruğu oluşturdu. Araçlarıyla havalimanına gelen vatandaşlar, Başbakanın gelişini korna çalarak kutluyor. Havalimanı önünde oluşan yoğunlukta bazı vatandaşların yürüyerek havalimanına geçtiği görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...