Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Putin 30 yıllık evliliğini sona erdirdi

/ Kaynak: CHA
Putin 30 yıllık evliliğini sona erdirdi

DÜNYA Haberleri  / CHA

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin uzun kariyeri boyunca ilk kez özel yaşamı ile ilgili kamera önünde açıklamada bulundu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin uzun kariyeri boyunca ilk kez özel yaşamı ile ilgili kamera önünde açıklamada bulundu. Devlet haber ajanslarının tamamında Putin ve eşi Lyudmila'nın birlikte boşandıklarını açıklamaları yer aldı. nbsp;Bugün sabah saatlerinde Kremlin'de yapılan toplantıda Putin'in tüm fotograflarında yer alan parmağındaki yüzüğünün olmaması dikkat çekti. nbsp;Rossiya 24 kanalı muhabiri, sorularına bale ile ilgili değerlendirmelerini sorarak başladı. Sonrasında boşanma kararı ile ilgili söylentilere geldi. Putin çok sakin bir şekilde cevaplarken, Lyudmila'nın kısmen stresli olması dikkatlerden kaçmadı. nbsp;Putin eşi Lyudmila ile 30 yıl önce 28 Temmuz 1983'te evlenmişlerdi. Kaliningrad'da lise okuyan Lyudmila, St. Petersburg'da Leningrad Devlet Üniversitesi roman filoloji bölümünden 1986'da mezun oldu. Putinlerin, Mariya ve Katerina isimlerinde iki kızları bulunuyor. nbsp;Kremlin'e oturmasının ardından kızlarını ve aile yaşamını kamuoyunun önüne taşımamaya dikkat gösteren Putin, sıklıkla dile getirilen söylentileri de birlikte boşanma kararını açıklayarak sonuçlandırmış oldu.
Putin bir çok etkinlikte eşi ile birlikte görülmezken, son olarak Kurtarıcı İsa Kilisesi'nde Paskalya ayinine eşi yerine Moskova Belediye Başkanı Sergey Sobyanin'le katılmıştı. nbsp;Putin vatandaşların canlı yayında mutlu olup olmadığı ile ilgili sorularını cevaplarken de, "Bu filozofik bir soru. Ben Rusya Federasyonu halklarının başkanI olarak bana güvenmelerinden memnunum. Bu benim yaşamım. Ancak mutlu olmak için bu yeterli mi, bilmiyorum…" şeklinde cevaplamıştı.
DÜNYA
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...