Gazi Mahallesi'ndeki eylemcileri polis müdahalesi dağıttı

/ Kaynak: AA
Gazi Mahallesi'ndeki eylemcileri polis müdahalesi dağıttı

YAŞAM Haberleri  / AA

Gazi Mahallesi'nde, Taksim Gezi Parkı eylemcilerine destek amacıyla izinsiz gösteri yapan grup, polisin müdahalesiyle dağıtıldı.

Gazi Mahallesi'nde, Taksim Gezi Parkı eylemcilerine destek amacıyla izinsiz gösteri yapan grup, polisin müdahalesiyle dağıtıldı. nbsp;İsmetpaşa Caddesi'nde, çöp konteynerlerini devirerek barikat kuran göstericiler, sloganlar eşliğinde Gazi Polis Merkezi'ne doğru yürümek istedi. Bölgede önlem alan polis ekipleri, biber gazı ve TOMA'lardan sıkılan tazyikli suyla göstericilere müdahale etti. Dağılan göstericiler ara sokaklara kaçtı. nbsp;Bu arada, göstericilerin otobüs duraklarına ve çevreye zarar verdikleri gözlendi. Polis ekipleri, bölgedeki bekleyişini sürdürüyor.- Yaralı, ameliyatta
Öte yandan, olaylar sırasında başından yaralanan Duran Akbaş (28), Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındı. nbsp;Akbaş'ın çok sayıda yakını, sağlık durumu hakkında bilgi almak için hastaneye geldi. Yakınları, Akbaş'ın o mahallede oturduğunu, ancak gösterici olmadığını söyledi.


YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...