Polisin dur ihtarına uymayan motosikletliler kaza yaptı, 1 ölü

/ Kaynak: CHA
Polisin dur ihtarına uymayan motosikletliler kaza yaptı, 1 ölü

YAŞAM Haberleri  / CHA

Şanlıurfa'da polisin dur ihtarına uymayarak kaçan 2 motosikletli ile polis ekiplerinin kovalamacası kaza ile son buldu, 1 kişi öldü 2 kişi de yaralandı.

Şanlıurfa'da polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan 2 motosikletli ile polis ekiplerinin kovalamacası kaza ile son buldu. Kazada bir kişi öldü, biri polis olmak üzere 2 kişi yaralandı. nbsp;Şanlıurfa'da uygulama yapan polisin 'dur' ihtarına uymayan plakasız ve kasksız motosiklet sürücüsü ile yunus timleri arasında kovalamaca yaşandı. Akçakale yolunu kullanarak çevreyolu üzerinden kaçmaya çalışan motosikletli iki kişi, İtfaiye Müdürlüğü önünde motorize yunus timleri tarafından kıstırıldı. İddiaya göre ani manevra yaparak polisi geride bırakmaya çalışan Ömer Dağ yönetimindeki motosiklet, polis ekipleri ile çarpıştı. Kazada Ömer Dağ, Hasan Çiftceviz ve polis memuru Taner Önal yaralandı. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yaralılara müdahale etmek için de ambulans gönderildi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan Hasan Çiftcevizli yolda hayatını kaybetti. Yaralıların hastanelerdeki tedavisi devam ediyor. Yaşamını yitiren Çiftecevizli, otopsi işlemleri için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.
YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...