Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Afyonkarahisar'da Gezi Parkı protestoları devam ediyor

/ Kaynak: İHA
Afyonkarahisar'da Gezi Parkı protestoları devam ediyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Afyonkarahisar'da yaklaşık 100 kişilik grup, İstanbul Taksim'deki Gezi Parkı olaylarını protesto sırasında Hatay'da ölen Abdullah Cömert'i de andı.

Afyonkarahisar'da yaklaşık 100 kişilik grup, İstanbul Taksim'deki Gezi Parkı olaylarını protesto sırasında Hatay'da hayatını kaybeden Abdullah Cömert'i de andı. nbsp;Afyonkarahisar merkeze bağlı Erenler köyü öğrenci yurtları civarında ellerinde Türk bayrakları ve meşaleler ile toplanan bir grup, tencere ve tavaları çalarak Gezi Parkı olaylarını protesto etti. Hükümet aleyhine bir süre slogan atarak yürüyen gruba polis müdahale etmedi. Grup adına basın açıklaması yapan Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Afyonkarahisar Şube Başkanı Mustafa Altınkaya, Türkiye genelinde yaşanan Gezi Parkı olaylarında yaşamını yitiren, yaralanan eylemci ve polislerin sorunlusunun hükümet olduğunu savundu. Eylemlerle birlikte Türkiye'de sadece gençlerin ayakta olmadığını kaydeden Altınkaya, toplumun bütün kesimlerinin ayakta olduğunu belirterek, hükümetin istifa etmesini istediklerini söyledi. nbsp;Grup, İstanbul Taksim'deki Gezi Parkı olaylarını protesto sırasında Hatay'da hayatını kaybeden Abdullah Cömert'i de andı. Yapılan basın açıklamasının ardından grup olaysız şekilde dağıldı.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...