Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Semiha Yıldırım: Halep neyse Antep de odur

Düzenleyen:
Semiha Yıldırım: Halep neyse Antep de odur

GÜNDEM Haberleri

AK Parti İstanbul İl Başkanlığının başlattığı “Kardeşlik Seferberliği” kapsamında, Türk Kızılayı ve yerel yönetimlerin iş birliğiyle hazırlanan Halep’e 221 tırdan oluşan yardım konvoyu dualarla yola çıktı.

Uğurlama törenine katılan Başbakan Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım, 200’ü aşkın yardım tırının yola çıktığını belirterek “Bu kervan sadece gıda, sağlık ve insani yardım taşımıyor, tarihten bu yana gelen kardeşliğimizin hep devam edeceği mesajını da taşıyor. Çünkü bizim için Halep neyse, Gaziantep de odur. Bizim için Hamalı bir annenin yardım çağrısı neyse, Kilisli bir annenin yardım çağrısı da odur. Biz, gözleri olup göremeyenlerden, kulağı olup duyamayanlardan, kalbi olup mühürlenenlerden olamayız. Kardeşlerimizi hatırlamak da bizim hem tarih hem vicdan borcumuzdur.” dedi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya da Halep’te insanlık ölürken, insanı ve insanlık onurunu yaşatmak için mücadele ettiklerini belirterek “Bir yandan devlet ve millet olarak Halep’e yardım seferberliği başlatırken, aynı anda Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın ortaya koyduğu irade ve Dışişleri Bakanlığımızın yürüttüğü yoğun diplomasi trafiği ile Halep’te ateşkes sağlandı.” diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...