Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tolga Zengin'in cezası kaldırdı

/ Kaynak: AA
Tolga Zengin'in cezası kaldırdı

SPOR Haberleri  / AA

TFF Tahkim Kurulu, PFDK'nın Trabzonspor kalecisi Tolga Zengin'e verdiği 1 resmi müsabakadan men ve 10 bin lira para cezasını kaldırdı.

TFF Tahkim Kurulu, PFDK'nın Trabzonspor kalecisi Tolga Zengin'e verdiği 1 resmi müsabakadan men ve 10 bin lira para cezasını kaldırdı.Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) nbsp;yapılan açıklamada, Tahkim Kurulunun yaptığı toplantıda gündemindeki maddeleri görüştüğü belirtildi. nbsp;Açıklamada kurulun, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun (PFDK) Tolga Zengin'e sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle verdiği 1 resmi maçtan men ile 10 bin lira para cezasını, "Disiplin yargılamasında ve ceza hukukunda, maddi delil ile desteklenmeyen ve fail tarafından açıkça reddedilip kabul edilmeyen gazete haberleri tek başına cezalandırma (mahkumiyet) gerekçesi olamaz" kuralına dayandırarak, oy birliği ile kaldırdığı bildirildi. nbsp;Kurulun, ayrıca Adana Demirspor Kulübü futbolcusu Özgür Öçal'ın, PFDK'dan aldığı 3 resmi müsabakadan men cezasını, "sert ve ciddi faul" nedeniyle 2 resmi müsabakadan men cezası şeklinde düzeltilerek onanmasına, ilave ceza olarak verilen 5 bin lira para cezasının kaldırılmasına oy birliği ile karar verdiği ifade edildi.Öçal'ın erteleme talebininin Tahkim Kurulu tarafından reddedildiği aktarıldı.
SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...