Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bebekler anne karnından mesaj veriyor

/ Kaynak: AA
Bebekler anne karnından mesaj veriyor

TEKNOLOJİ Haberleri  / AA

İngiltere'deki Durham ve Lancaster üniversitelerinden bilim adamları, anne karnındaki bebeklerin yüzünde 'acı çekmeye benzer' ifadeler görüldüğünü belirtti.

Bebeklerin, anne karnında "ağlama alıştırmaları" yaptığı belirlendi. nbsp;İngiltere'deki Durham ve Lancaster üniversitelerinden bilim adamları, anne karnındaki bebeklerin yüzünde "acı çekmeye benzer" nbsp;ifadeler görüldüğünü belirtti. nbsp;Bilim adamları, fetüsün doğumdan sonra nasıl iletişim kuracağını anne karnında ağlayarak ya da yüz buruşturarak "öğrendiğini" düşündüklerini vurguladı, nbsp;Ultrasonla yapılan incelemelerde anne karnındaki fetüsün, basit gülme hareketinden, kaş çatma ve burun çekme gibi karmaşık nbsp;hareketlere kadar birçok "yüz şekli" nbsp;geliştirdiği bildirildi. nbsp;Araştırmaya imza atanlardan nbsp;Dr. Nadja Reissland, normal gelişimin anlaşılmasının, sorunların belirlenmesinde doktorlara yardım edeceğini ifade etti. nbsp;Reissland, araştırmanın, yüz ifadelerinin hislerden çok beynin olgunlaşmasıyla bağlantılı olabileceğine de dikkati çekti.
TEKNOLOJİ
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...