Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kızılay Meydanı'ndaki Gezi Parkı eylemi olaysız sona erdi

/ Kaynak: AA
Kızılay Meydanı'ndaki Gezi Parkı eylemi olaysız sona erdi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Ankara'da 'Taksim Gezi Parkı' protestolarına destek olan eylemciler, polis ekiplerinin uyarılarının ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

Ankara'da"Taksim Gezi Parkı" protestolarına destek olmak için geç saatlerine kadar gösterilerine devam eden grup, polis ekiplerinin uyarılarının ardından olaysız bir şekilde dağıldı. nbsp;Taksim Gezi Parkı olaylarının ardından başlayan protestolar, Ankara'da devam ediyor. Kızılay Meydanı'nda toplanan yaklaşık 300 kişilik grup, yolu trafiğe kapattı. Küçük yaştaki çocukların da bulunduğu, Türk bayrakları taşıyan grup, hükümet aleyhine sloganlar attı. Kızılay'dan geçen sürücüler de kornalarla göstericilere destek oldu. Boyunlarına Türk bayrağı bağlayan ve otobüs durağında oturan bir çift de renkli görüntüler oluşturdu.
Grubun arasında maskeli kişilerin olması nedeniyle, polis ekipleri yaptıkları anonslarla göstericilere dağılmaları ve maskeli kişilerden uzak durmaları yönünde uyarılarda bulundu. Yapılan anonsların ardından grup, Kolej istikametine dağıldı. Geride kalan ve yolda oturma eylemi yapan az bir grup da polis ekiplerinin uyarısıyla dağıldı. Herhangi bir olumsuzluğun yaşanması ihtimaline karşı TOMA'ların ve çevik kuvvet polislerinin Güvenpark'taki bekleyişi sürüyor.

##tgvideo##
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...