Carlinhos geliyor

Carlinhos geliyor

SPOR Haberleri

Galatasaray sonunda muradına eriyor. Sarı-kırmızılıların 1,5 yıldır peşinde koştuğu Brezilyalı sol bekin imza atması an meselesi.

G.Saray transferdeki 3. bombasını patlatmak üzere. Aurelien Chedjou ve Erman Kılıç'ı renklerine bağlayan Cimbom, 1,5 yıldır peşinde olduğu Brezilyalı sol bek Carlinhos'la da imza aşamasına geldi. Carlinhos'u satmak istemeyen Fluminense yöneticilerinin ve Teknik Direktörü Abel Braga'nın fikrini değiştirmeyi başaran kaleci antrenörü Claudio Taffarel, oyuncuyu da Şampiyonlar Ligi kozuyla ikna etti. Carlinhos için Fluminense'yle 4.4 milyon euro bonservis bedeli konusunda anlaşma sağlayan sarı-kırmızılılar, 26 yaşındaki oyuncuya da yıllık 2.5 milyon eurodan 4 yıllık sözleşme imzalayacak. Resmi duyurunun 1-2 gün içinde yapılması bekleniyor.
MELO'YA 3 YILLIK TEKLİF
Carlinhos'u büyük ölçüde bitiren G.Saray, Felipe Melo'da da mutlu sona yaklaştı. Brezilyalı yıldızın menajeri Jose Rodriguez Baster'i İstanbul'a davet eden sarı-kırmızılılar, yapılan görüşmelerden olumlu ayrıldı. Felipe Melo'ya 3 sezon için yıllık 2.5 milyon euro teklif eden Cimbom, yaptığı teklif karşısında olumsuz bir tepki almadı. Brezilyalı futbolcunun bonservisini elinde bulunduran ve 6.5 milyon euro talep eden Juventus'la yapılan görüşmelerde, şimdilik 1 milyon euroluk indirim sağlandı. Bu transferi 4 milyon euro civarında bir rakama bitirmeyi planlayan sarı-kırmızılıların, önümüzdeki günlerde İtalyan kulübüyle anlaşması bekleniyor.
Hakan'la nbsp;3 yıl daha
G.Saray, Hakan Balta'nın sona eren sözleşmesini yeniledi. Sarı-kırmızılı formayı 6 sezondur giyen 30 yaşındaki futbolcu, son yılı opsiyonlu 3 yıllık imzalanan yeni sözleşme gereğince, her sezon için 1 milyon 250 bin dolar sabit transfer ücreti ve 10 bin dolar maç başı ücreti alacak.
Erman'a övgü
Rıza Çalımbay, G.Saray'ın yeni transferi Erman Kılıç'a övgüler yağdırdı. Çalımbay, eski öğrencisi için, "Tam bir profesyonel. Antrenmanlarda çok iyi çalışır. Her an oyunu değiştirebilir, iki ayağını da çok iyi kullanır. Ölü topları çok iyi kullanır, ara pasları çok iyi atar" ifadelerini kullandı.
Chedjou'da pürüz çıktı
G.Saray'ın resmen anlaştığını açıkladığı Chedjou'da mini pürüz çıktı. Lille Başkanı Michel Seydoux'un, G.Saray'ın kendilerinden habersiz transferi duyurmasına bir hayli sinirlendiği ve bu yüzden bonservisi vermediği bildirildi. Devreye giren Başkan Aysal'ın problemi 1-2 günde çözeceği bildirildi.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...