Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mardin’deki ev yangınında 2 kardeş hayatını kaybetti

Düzenleyen:
Mardin’deki ev yangınında 2 kardeş hayatını kaybetti

YAŞAM Haberleri

Mardin’in Derik ilçesindeki bir evde çıkan yangında 2 kardeş hayatını kaybetti, anne ile diğer bir çocuğu ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Mardin’in Derik ilçesine bağlı Başaran Mahallesi’nde bir evde saat 04.00 sıralarında elektrik kontağından yangın çıktı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve ambulans sevk edildi. Ambulans olay yerine varmadan yangında ağır yaralanan Zergan Sakin (52), Abdurrahman Sakin (25), Zilan Sakin (18) ve yaşı öğrenilemeyen Mehmet Ali Sakin yakınları tarafından Kızıltepe Devlet Hastanesine ile özel bir hastaneye götürüldü.

Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Zilan Sakin ile Mehmet Ali Sakin hayatını kaybederken ikinci derece yanığı olan Zergan Sakin ile ikinci ve üçüncü derece yanığı olan Abdurrahman Sakin tedavi altına alındı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...