Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Reina'daki saldırıdan denize atlayarak kurtulmuşlar

Düzenleyen:
Reina'daki saldırıdan denize atlayarak kurtulmuşlar

GÜNDEM Haberleri

Beşiktaş Ortaköy'de gece kulübüne yapılan terör saldırı sırasında yaşananlar netleşmeye başladı. Saldırı sırasında bir çok kişinin denize atlayarak kurtulduğu anlaşıldı.

Beşiktaş Ortaköy'de ünlü gece kulübü Reina'ya yapılan silahlı saldırı sonrası polis gece kulübünü hem karadan hem de denizden sardı. Öte yandan gece kulübünde bulunanların bazılarının denize atladığı ve deniz polisinin vatandaşları denizden çıkardığı öğrenildi.

CANLARINI KURTARMAK İÇİN DENİZE ATLADILAR

Ortaköy'de bulunan gece kulübüne silahlı saldırı sonrası polis gece kulübüne saldırganları yakalamak için operasyon başlattı. Polis karadan gece kulübünün etrafını sararken, deniz polisi de denizden olaya müdahale etti. Gece kulübünden bulunan bazı vatandaşların saldırıdan kurtulmak için denize atladığı deniz polisinin de şahısları kurtardığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...