Yanan araca TOMA müdahalesi

/ Kaynak: CHA
Yanan araca TOMA müdahalesi

YAŞAM Haberleri  / CHA

Bursa-Ankara yolunda seyir halinde olan LPG'li bir otomobil bir anda yanmaya başlayınca yangına yakında bulunan TOMA müdahale etti.

Bursa'da, Taksim Gezi Parkı olaylarında tartışma konusu olan 'Toplumsal Olaylar Müdahale Aracı' (TOMA), seyir halindeyken yanmaya başlayan araca müdahale etti. TOMA'nın yanan araca müdahalesi mobese kameraları tarafından görüntülendi. nbsp;Bursa-Ankara yolu, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmet binası yakınlarında seyreden LPG'li otomobil, bir anda yanmaya başladı. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede tüm aracı sardı. Çevredeki vatandaşlar durumu Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na ve Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. İsmi öğrenilemeyen sürücü son anda araçtan inerek kurtulmayı başarırken yangına ilk müdahale Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polislerce yapıldı. Yolu trafiğe kapatan Çevik Kuvvet polisleri, gerekli güvenlik önlemleri aldıktan sonra yangına TOMA ile müdahale etti. Daha sonra ikinci TOMA ile birlikte olay mahalline gelen itfaiye ekipleri ise soğutma çalışması yaptı. TOMA'nın müdahalesi mobese kamerası ve bir amatör kamera tarafından kaydedildi.


YAŞAM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...