O soruyu yanıtladı: İçerdeydim, 'Noel Baba' kıyafeti görmedim

Düzenleyen:
O soruyu yanıtladı: İçerdeydim, 'Noel Baba' kıyafeti görmedim

GÜNDEM Haberleri

Reina'da düzenlenen hain terör saldırısı sonrası gece kulübünün güvenlik görevlisi Emrah Altun, "Ben içerideydim, 'Noel Baba' kıyafeti görmedim. Duyduğum sese göre makineli tüfek vardı elinde" dedi.

Ortaköy'de terör saldırısı düzenlenen gece kulübünün güvenlik görevlisi Emrah Altun, yaşanan dehşet dolu anları anlattı.

"NOEL BABA KIYAFETİ GÖRMEDİM"

Saldırı sırasında içeride olduğunu söyleyen Altun, "Ben içerideydim, Noel Baba kıyafeti görmedim. Duyduğum sese göre makineli tüfek vardı elinde" dedi.

"KAÇTIK NE YAPALIM KAÇTIK"

Saldırgan kulübe girince ne yaptığı sorusu üzerine Altun, "Kaçtık ne yapalım, kaçtık. Şu anda biraz sıkıntılıyız, daha sonra arkadaşlar detaylı anlatır" yanıtını verdi.

CEKETİ YIRTILMIŞTI

Altun, bir basın mensubunun ceketinin arkadan boydan boya yırtılmasını sorması üzerine müşterilerin saldırı sırasında kaçışması üzerine yırtılmış olabileceğini söyledi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...