Köşe bucak aranan bombacı kıskıvrak yakalandı

/ Kaynak: İHA
Köşe bucak aranan bombacı kıskıvrak yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İçişleri Bakanlığı, DHPK-C terör örgütünün gençlik yapılanması sorumlusu Bulut Yayla'nın Edirne'de ksıkıvrak yakalandığını bildirdi.

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, DHKP-C terör örgütü üyesi olan Bulut Yayla'nın 31 Mayıs tarihinde saat 06.00 sıralarında Edirne'de kolluk birimleri tarafından yakalandığını bildirdi. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Bulut Yayla'nın DHKP-C terör örgütünün gençlik yapılanması sorumlusu olarak örgütün üst düzey sorumluları ile irtibatlı olduğu, Türkiye genelinde 8-9 Mayıs 2012 tarihlerinde DHKP-C terör örgütüne yönelik olarak 11 ilde eşzamanlı gerçekleştirilen operasyonun firarisi olduğu ve illegal yollardan Avrupa'ya geçerek silahlı/bombalı eğitim almış olduğu, kolluk birimlerimize veya ülkemizde bulunan yabancı ülke temsilciliklerine yönelik olarak önümüzdeki günlerde silahlı, bombalı veya canlı bomba türü bir eylem gerçekleştirmek üzere illegal yollardan ülkemize giriş yaptığı değerlendirilmektedir." Açıklamada ayrıca, Yayla'nın 3 Haziran tarihinde çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı, yargılanmasının devam ettiği belirtildi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...