Galatasaraylı oyuncuya tarihi ceza kapıda

Düzenleyen:
Galatasaraylı oyuncuya tarihi ceza kapıda

SPOR Haberleri

Galatasaray'da Tuzlaspor maçında rakibinin bacağına basan Aurelien Chedjou, 780 bin Euro'luk para cezasıyla karşı karşıya kaldı.

Yönetim, PFDK'dan gelecek cezaya göre Tuzla maçında kırmızı kart gören Yasin ve Chedjou'ya ağır faturalar kesecek.

BİRİNE 128, DİĞERİNE 260 BİN EURO

Oyunculara sezon başında imzalatılan disiplin talimatnamesi gereği, avukatlar Chedjou ile Yasin Öztekin'in gördüğü kırmızı kartların cezalarını hesapladı. Garanti ücretler, maç başı gelirler, primler ve stopaj vergi tutarları dahil edilerek yapılan hesaplama sonrasında ceza tutarları belli oldu. Chedjou'ya maç başı 260 bin Euro, Yasin'e ise maç başı 128 bin Euro'luk faturalar çıkarıldı.

Galatasaraylı oyuncuya tarihi ceza kapıda

YASİN'İN 6 KATI FATURA ÇIKTI

Yasin, Tuzla maçında 2. sarı kartı görüp atıldığı ve muhtemelen 1 maç ceza alacağı için 128 bin Euro ceza ödeyecek. Ancak Chedjou'nun faturası, arkadaşının 6 katı olacak. Kamerunlu stoperin PFDK'dan en az 3 maçtan men cezası alacağı tahmin ediliyor.Bu durumda maç başı ceza miktarı olan 260 bin Euro, 3 ile çarpılıyor ve ortaya 780 bin Euro'luk fatura çıkıyor.

MENAJERİN PLANI SUYA DÜŞTÜ

Galatasaray'ın, Chedjou'yla pazarlık etmeden cezayı keseceği ifade edildi. Cimbom'un, "Yollarımızı ayıralım" teklifine, "Chedjou'ya teklifler var. Gitmesini istiyorsanız sezonun 2. yarısı için almamız gereken 1.1 milyon Euro'nun yarısını verin, geri kalanı da oyuncumu alacak kulüp öder" yanıtı veren oyuncunun menajerinin planları da suya düştü. Chedjou 3 maç ceza alırsa 780, 2 maç alırsa 520 bin Euro ile cezalandırılacak ve ödeme yapılmadan gönderilebilecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...