Bu illerde yaşayanlar dikkat!

Düzenleyen:
Bu illerde yaşayanlar dikkat!

YAŞAM Haberleri

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu'nun batısı ile Antalya, Konya, Niğde, Karaman, Diyarbakır ve Mardin çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların, Akdeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Ülkenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığıbatı bölgelerde 1 ila 3 derece artacak, iç ve doğu kesimlerinde 2 ila 4 derece azalacak.
Rüzgarın, genellikle güney yönlerden, güneydoğu kesimler ile Akdeniz'de kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: 
Ankara: Parçalı ve çok bulutlu -2 
İstanbul: Parçalı bulutlu 8 
İzmir: Parçalı ve az bulutlu 10 
Bursa: Parçalı bulutlu 6 
Adana: Parçalı ve çok bulutlu, kıyıları aralıklı sağanak, iç ve yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı 9 
Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, kıyıları aralıklı sağanak, iç ve yüksek kesimleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı 14 
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 10 
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 11 
Erzurum: Parçalı bulutlu -4 
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı 8 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...