Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hasan Cemal yazmaya ara verdi

Düzenleyen:
Hasan Cemal yazmaya ara verdi

YAŞAM Haberleri

Sık sık Kandil Dağı'na çıkarak PKK yönetimiyle röportajlar yapan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a olan düşmanlığı ile bilinen Hasan Cemal bir süre yazı yazmaya ara verdiğini açıkladı. Cemal'in bu kararı almasının nedeni ise Reina Katliamı!

Yazar Hasan Cemal, bir süre yazı yazmaya ara verdiği.

"2017'DEN KORKUYORUM"
Cemal, Reina saldırısının ardından Twitter hesabından "Bir süre yazı yazmak istemiyorum, 2017'den korkuyorum, Allah hepimize kolaylık versin!" diye yazdı.

PKK'YI AKLAMIŞTI
PKK'nın Diyarbakır'ın orta yerinde HDP'ye destek için bomba patlattığını açıklamasına rağmen Hasan Cemal PKK'yı aklamaya çalışmıştı.

Hasan Cemal yazmaya ara verdi

BAHOZ ERDADL İÇİN AĞIT YAKMIŞTI

PKK'nın üst düzey yöneticileriyle dostluk kuran Hasan Cemal, Bahoz Erdal kod adlı teröristin öldürülmesi üzerine oldukça duygusal bir yazı kaleme almıştı. Bir haber kaynağını kaybetmekten çok, dostunu kaybetmenin verdiği acıyla "Vicdanım kanıyor" gibi cümlelerle yazısını süsleyen Cemal, özellikle Bahoz Erdal'ya Kandil'de geçirdiği 2 günü unutamadığını da sözlerine eklemişti.

Hasan Cemal yazmaya ara verdi

HENDEK ZİYARET EDİP, ERDOĞAN'A SALDIRMIŞTI

Askere/polise saldıran teröristlerin hendek ve barikatlarını ziyaret ederek fotoğraflar çektiren Hasan Cemal, Ankara'daki terör saldırısından sonra attığı tweet'te şu ifadeleri kullanmıştı; "Erdoğan'la istikrar da olmaz, barış da"

Hasan Cemal yazmaya ara verdi

YPG'YE DESTEK VERMİŞTİ

Hasan Cemal, Oya Baydar ve Baskın Oran'ın da aralarında bulunduğu 200'den fazla sözde aydın, YPG'ye destek çıkan bildiri yayınlamıştı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...