Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Gül, 'Tepkilerin kaynağı baskı'

/ Kaynak: İHA
Cumhurbaşkanı Gül, 'Tepkilerin kaynağı baskı'

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Cumhurbaşkanı Gül, farklı inanışların, dillerin, dinlerin ve kültürlerin birbirini baskı altına alma gayretlerinin acıların kaynağı olduğunu ifade etti.

Türkçe Olimpiyatları'na katılan öğrencileri kabulünde barış mesajı veren Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, farklı inanışların, dillerin, dinlerin ve kültürlerin birbirini baskı altına alma gayretlerinin acıların kaynağı olduğunu ifade etti.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Uluslararası Türkçe Olimpiyatları etkinliğine katılmak üzere Türkiye'ye gelen öğrencileri kabulünde açıklamalarda bulundu.
Gül, konuşmasında farklı inanışların, dillerin, dinlerin ve kültürlerin birbirini baskı altına alma gayretlerinin acıların kaynağı olduğunu belirtti. nbsp;Gençlere seslenen Cumhurbaşkanı, "Dostluk köprülerinin en sağlamını sizler oluşturuyorsunuz. Ülkelerarası ilişkilerin gelişmesine katkınız olacak. Bu organizasyon, Türkiyemiz ve Türkçemize yapılan en büyük hizmettir" diye konuştu.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...