Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe, Anadolu Efes'i konuk ediyor

Düzenleyen:
Fenerbahçe, Anadolu Efes'i konuk ediyor

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Ligi’nde liderlik için mücadele eden Fenerbahçe ile Anadolu Efes karşı karşıya gelecek. Sarı-Lacivertliler, Euroleague'de yendiği rakibini, bu sefer saat 19.00’da Ülker Arena’da ağırlayacak.

Avrupa Ligi’nde Türkiye’yi temsil eden takımlardan Fenerbahçe ile Anadolu Efes, bu kez Spor Toto Basketbol Süper Ligi’nde kozlarını paylaşacak. Ligde 10 galibiyeti bulunan Fenerbahçe, 11 galibiyet alan Anadolu Efes’i saat 19.00’da Ülker Sports Arena’da ağırlayacak.

5 maçtır kaybetmeyen Anadolu Efes, galibiyet serisini sürdürmek ve zirvedeki yerini korumak adına sahaya çıkacak. Sahasında hiç yenilgi yüzü görmeyen ve taraftarının desteğiyle rakip tanımayan Kanarya da, Avrupa Lig’nde olduğu gibi, güçlü rakibini geçip, zirve yarışında puanları eşitlemeye çalışacak. Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe, Ülker Arena’da Anadolu Efes’i 88-80 mağlup etmişti.

MAÇ KADROLARI:

FENERBAHÇE:
Sloukas
Datome
Nunnally
Dixon
Ahmet
Kalinic
Vesely
Antic
Melih
Egehan
Barış
Berk
COACH: Zeljko Obradovic

ANADOLU EFES:
Brown
Honeycutt
Cedi
Thomas
Heurtel
Granger
Dunston
Maxim Mutaf
Doğuş
Samet
Berk
Oğulcan
COACH:Velimir Perasovic

Saat:19.00

Kanal: Lig Tv

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...