Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eylemciler Gezi TV'yi kurdu, internetten yayın yapılıyor

/ Kaynak: İHA
Eylemciler Gezi TV'yi kurdu, internetten yayın yapılıyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Taksim Gezi Parkı'nda 11 gündür eylem yapan göstericiler, 'Gezi Tv'yi kurdu. Eylemcilerin çektiği görüntüler internet üzerinden yayınlanıyor.

Taksim Gezi Parkı'nda 11 gündür eylem yapan göstericiler, 'Gezi Tv'yi kurdu. Eylemcilerin çektiği görüntüler internet üzerinden yayınlanıyor. Taksim Gezi Parkı'ndaki eylemler 11. gününe girdi. Gece gündüz Gezi Parkı'nda bulunan eylemciler, kurdukları 'Gezi Tv' ile fikirlerini kaydedip, internette yayınlıyor. 'Gezi Tv'nin kurucusu üniversite öğrencisi Fatih Yücel Köroğlu, "Gezi Parkı TV olarak dün yayına başladık. Açık bir kürsü oluşturduk. Kameraman ve mikrofon sistemlerimizi kurduk. Gelen herkes fikirlerini belirtsin, konuşsun diye. Bütün fikirlere açık. Kanalı bizzat ben kurdum. Herhangi bir veya parti üyesi değilim. Sinema öğrencisiyim. İnsanlara böyle bir platform yaratmak için buradayız. Çok güzel tepkiler var. İnsanların konuşmaya ihtiyacı var. Halkın konuşacağı platformlar çok az. Biz bunun için buradayız. Her türlü düşüncelerini açıklayanlar oldu. Ünlü misafirlerimiz de oldu. İnsanların videolarını internete yüklüyoruz. Gün içinde sürekli paylaşım yapıyoruz. Ana amaç haber vermek değil, insanların konuşmasını sağlamak" dedi.
GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...