Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Reina saldırganının olay yerinden kaçış anı

Düzenleyen:
İşte Reina saldırganının olay yerinden kaçış anı

GÜNDEM Haberleri

Yılbaşı gecesi Ortaköy'deki eğlence mekanına saldırı düzenleyen ve 39 kişinin ölümüne neden olan teröristin olay yerinden kaçış görüntüleri yayınlandı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, izledikleri güvenlik kamera görüntülerinden saldırganın bir başka görüntüsüne ulaştı.

Söz konusu fotoğraf habercilerle paylaşıldı. Üzerinde koyu renkli anorak bulunan kişi çekik gözleri, geniş elmacık kemikli yüzüyle dikkati çekiyor. TEM ekipleri saldırganın yerini belirlemek için çalışmaları sürüyor.

SALDIRGAN TAKSİCİYLE TARTIŞTI

Habertürk'ün haberine göre, Ortaköy'de 39 kişinin öldüğü saldıryı gerçekleştiren teröristin olay yerinden uzaklaştıktan sonraki görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde saldırganın olay yerinden taksi ile uzaklaştığı ve daha sonra araçtan indiği görülüyor. Taksiciyle tartışan saldırganın bir başka taksiye binerek olay yerinden uzaklaştığı kameralara yansıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...