Cezayir'de el yapımı patlayıcı infilak etti, ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
Cezayir'de el yapımı patlayıcı infilak etti, ölü ve yaralılar var

DÜNYA Haberleri

​Cezayir'in kuzeyindeki Blida ilinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 çocuğun yaşamını yitirdiği, 7 çocuğun yaralandığı bildirildi.

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, Blida'ya bağlı Er-Reyhane bölgesinde bir grup çocuğun bulduğu el yapımı bomba infilak etti. En-Nehar el-Ahbariyye televizyon kanalı, patlmada 8 yaşındaki bir çocuğun yaşamını yitirdiğini, on yaşından küçük 7 çocuğun yaralandığını aktardı. Yaralı çocukların çevre hastanelere nakledildiği ifade edildi. Eş-Şuruk News televizyon kanalında yer alan haberde ise olayda yaralanan iki çocuğunun durumunun ağır olduğu ifade idildi. Güvenlik güçlerinin olay hakkında soruşturma başlattığı kaydedildi. El-Haber el-Mahalliyye gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre, Reyhaniye bölge sakinleri olaydan sonra gösteri düzenleyerek, benzer olayların yaşanmaması için yetkilileri önlem almaya çağırdı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...