Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Barbaros Şansal'a havalimanında öfkeli kalabalık şoku!

Düzenleyen:
Barbaros Şansal'a havalimanında öfkeli kalabalık şoku!

GÜNDEM Haberleri

Türkiye hakkında sosyal medya üzerinde kullandığı hakaretamiz ifadelerin ardından KKTC’den sınır dışı edilen Barbaros Şansal Türkiye’ye getirildi. Şansal, Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Modacı Barbaros Şansal, sosyal medyadaki paylaşımları dolayısıyla KKTC’den sınır dışı edildi. Barbaros Şansal gece saatlerinde Türkiye'ye geldi. Uçaktan inerken Barbaros Şansal'a havalimanında bir grup kalabalık öfkeli davrandı. Grubun elinden güçlükle kurtarılan Şansal, gözaltına alındı. Türkiye hakkında sosyal medya üzerinden hakaretamiz ifadeler kullandıktan sonra KKTC’den sınır dışı edilen ünlü modacı Barbaros Şansal, THY’nin 20.55 seferi ile İstanbul’a gönderildi.Polisler tarafından uçak altından alınan Şansal, burada kendisine tepki gösteren bazı vatandaşlar tarafından darbedilmek istendi. Bu kişilere engel olabilmek için yoğun çaba harcayan polisler, Şansal'ı, polis aracına bindirerek havalimanından ayrıldı.Şansal'a yolculuk sırasında uçaktaki vatandaşların da tepki gösterdiği öğrenildi. Barbaros Şansal'a, 11 Mayıs 2015 tarihinde, Lefkoşa Ercan Havalimanında üzerinde uyuşturucu ile yakalanmaktan bir ay hapis cezası verilmişti.

Barbaros Şansal'a havalimanında öfkeli kalabalık şoku!
Barbaros Şansal'a havalimanında öfkeli kalabalık şoku!

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...