Galatasaray'dan hücuma iki takviye birden

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Galatasaray'dan hücuma iki takviye birden

SPOR Haberleri  / Sabah

PAOK’un sol açığı Garry Rodrigues’le anlaşan Cimbom, PSV ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Luciano Narsingh’in menajeriyle de masaya oturdu

Alman yıldızı Podolski'yi satmaya hazırlanan Galatasaray, hücumu iki isimle güçlendirecek. PAOK'un sol açığı Garry Rodrigues'le anlaşan sarı-kırmızılılar, kulübüne yazılı teklifini yaptı. Listedeki diğer ismin ise Luciano Narsingh olduğu ortaya çıktı. PSV ile sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmayan Narsingh'in menajerinin İstanbul'a geldiği ve Taksim'deki Divan Otel'de Başkan Dursun Özbek'le görüştüğü öğrenildi.

SNEİJDER'İN MİLLİ TAKIMDAN ARKADAŞI
Hollandalı yıldızla el sıkışıldığı anda kulübü ile masaya oturulacak. PSV'de bu sezon yedek kalmaya başlayan Narsingh, sağ kanatta ve forvette görev yapabiliyor. 1990 doğumlu çok yönlü hücum oyuncusunu Sneijder, milli takımdan iyi tanıyor. Riekerink ise bu sezon özellikle Şampiyonlar Ligi'nde PSV'nin oynadığı maçları takip etti ve Narsingh'le ilgili yönetimine olumlu görüş verdi.

PAOK ŞAŞKIN
PAOK Futbol Direktörü Michel Lubos, Garry Rodrigues'in G.Saray'a transferi hakkında Radyospor'a konuştu: Açıkçası beklediğimiz bir gelişme değildi. Galatasaray'la henüz anlaşmadık. Ancak önemli bir aşamadayız. Garry ile ilgili konu finansal değil, bizim için kilit önemde bir oyuncu. Oyuncu Galatasaray'da oynamak istiyor. Biz bir çözüm bulmaya çalışıyoruz.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...