Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehit komiser toprağa verildi

/ Kaynak: İHA
Şehit komiser toprağa verildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Adana'daki gösteriler sırasında düşerek ağır yaralanan ve hastanede şehit olan komiser Mustafa Sarı, memleketi Osmaniye'de toprağa verildi.

Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylarla ilgili Adana'da düzenlenen gösteriler sırasında düşerek ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede nbsp; şehit olan komiser Mustafa Sarı'nın cenazesi Düziçi Devlet Hastanesi morgundan alınarak Uzunbanı Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Burada dualar okunması ve hellallik alınmasının ardından cenaze İrfanlı Camisi'ne götürüldü. Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından şehidin cenazesi Çamiçi Mezarlığı Şehitliği'nde toprağa verildi. Cenaze namazına şehidin babası İbrahim Sarı, İçişleri Bakanı Muammer Güler, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hamza Celepoğlu, milletvekilleri, belediye başkanları, emniyet müdürleri, emniyet mensupları, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Anne Elif Sarı'nın gözyaşlarını tutamadığı törende şehidin 4 aylık hamile olan eşi Eda Sarı'nın metanetini koruduğu gözlendi. Mezarlıktaki tören sonrasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, telefonla aradığı şehidin babası İbrahim Sarı ve eşi Eda Sarı'ya başsağlığı diledi.
Saygı atışının ardından Bakan Güler, şehidin babasına Türk Bayrağı, eşine şehadet beraatı, annesine ise şehidin fotoğrafını verdi.
Bakan Güler, bu olayların bitirilmesi konusunda herkesi sağduyulu davranmaya çağırarak, şöyle konuştu:
"Herkesin sağduyulu davranmasını bekliyoruz. Emniyet teşkilatımız, her türlü fedakarlığı göstererek görevini 24 saat büyük zorluklara rağmen yürütmeye çalışıyor. Düziçi'nden şunu ifade ediyorum; bu kargaşadan rant elde etmeye çalışanların hiçbir hesabı tutmaz. Bu kargaşadan kimseye fayda gelmez, fayda gelene de devamı olmaz. Ancak bunun kime faydası, kime zararı olduğunu düşünürsek, aklı selimle muhesebesini yaparsak bunun milletimize faydası olmadığı açıktır. Hiçkimseye faydası yoktur, bizi çekemeyenlere faydası vardır. Düşmanı sevindirmeyelim, birbirimize düşmeyelim, aramıza fitne, fesat sokmak isteyenlerin oyununa gelmeyelim. Bunu özellikle belirtiyorum."

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...