Bavul ve arka koltuğun altında iki göçmen yakalandı!

Düzenleyen:
Bavul ve arka koltuğun altında iki göçmen yakalandı!

DÜNYA Haberleri

Fas'tan İspanya'ya girmeye çalışan göçmenlerden biri bavulun içinde, diğeri de arka koltuktaki özel bölmede ortaya çıktı.

Avrupa'nın Afrika'daki iki toprağından biri olan Fas'taki Ceuta'da, bavulun içine ve arka koltuğun altına gizlenmiş mülteciler bulundu.

Polisin bir aracı kontrol etmesiyle, bir kadın bavulunun içinde kıvrılmış halde bekleyen sığınmacı ortaya çıktı. Bir başkası ise, gizlendiği arka koltuğun altındaki özel bölmeden çıkarıldı.

Avrupa'ya gitmeye çalışan göçmenler, araçtan çıkarılınca ilk olarak ciğerlerine temiz hava çekti. Ancak Gabon'lu olduğu tahmin edilen erkeğin acil olarak hastaneye götürülmesine karar verildi.

Bavul ve arka koltuğun altında iki göçmen yakalandı!

Polis, göçmenleri sınırdan geçirmeye çalışan iki Faslı'yı gözaltına aldı. Gözaltına alınanlardan biri 22 yaşındaki Faslı bir kadın. Göçmen erkeği sınırdan bavulun içinde geçirmeye çalışan kadın, ekiplerin bavulu açmasıyla yakalandı.

Aynı bölgede yeni yılın ilk gününde yaklaşık 1100 göçmen sınırı geçmek için altı metrelik tellere hücum etmiş, görevliler kalabalığı güçlükle engellemişti.

Her yıl binlerce Afrikalı göçmen, İspanya'nın Afrika'daki toprakları Ceuta ve Melilla'da Avrupa'ya gitme umuduyla tel örgüleri aşmayı deniyor. Söz konusu iki kent, aynı zamanda Avrupa'nın Afrika'yla tek sınırı. Milliyet

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...