İngiliz basınından Tevez, Suarez takası iddiası

/ Kaynak: AA
İngiliz basınından Tevez, Suarez takası iddiası

SPOR Haberleri  / AA

Ada basını, Liverpool'dan ayrılmak isteyen Suarez ile Manchester City'^de forma giyen Tevez'in takas edilebileceğini yazdı.

nbsp;İngiltere Premier League ekiplerinden Liverpool'da forma giyen Luis Suarez ile Manchester City'de oynayan Carlos Tevez'in takas edilebileceği iddia edildi. nbsp;İngiliz gazetesi Daily Mirror, daha önce menajer Kenny Dalglish döneminde Tevez'i kadrosuna katmak için girişimde bulunan Liverpool'un, takımdan ayrılmak isteyen Suarez ile 2009 yılından bu yana Manchester City'de forma giyen Arjantinli golcünün takasını değerlendirdiğini yazdı. nbsp;Gazete, geçen sezon 17 gol atan Tevez'in transferinin yaklaşık 8 milyon sterline mal olacağını ancak Arjantinli futbolcunun Manchester City'den aldığı haftalık 200 bin sterlinin Liverpool için sorun olabileceği değerlendirmesinde bulundu. nbsp;2011 yılında Ajax'tan Liverpool'a transfer olan Suarez, Manchester United'lı Evra'ya ırkçı ifadeler kullandığı gerekçesiyle 8 maç, Chelseali Ivanoviç'i ısırdığı için de 10 maç oynamama cezası almıştı. İngiliz basınıyla uğraşmaktan yorulduğunu söyleyen Uruguaylı futbolcu için Real Madrid'in de devrede olduğu basına yansımıştı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...