Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Barbaros Şansal ifade verdi

Düzenleyen:
Barbaros Şansal ifade verdi

YAŞAM Haberleri

Gözaltına alınan Barbaros Şansal, ifadesinde hakaret dolu videosunun çarpıtıldığını, demek istediklerinin aslında öyle olmadığını söyledi.

Havalimanında gözaltına alınması sırasında bir grup vatandaşın öfkesine maruz kalan Barbaros Şansal ifadesi alınmak üzere Güvenlik Şube'ye götürüldü. Polis sorgusunda Şansal'a bazı sosyal medya mesajları ile ilgili sorular soruldu.

"HESAP BENİM, TWEET BANA AİT DEĞİL"
Reina baskını sonrası "İşletmecisi ve tüm çalışanları alevi olduğu için noel baba kılığındaki sünni müslümanlar istanbul'da silahla insanları taradı, özeti budur" şeklinde mesaj attığı mesaj ile ilgili soruya Şansal, "Bu twit bana ait değildir. Caps olarak paylaşıldığını gördüm ve hemen hesaplarımı kontrol ettim ve timeline'ım da böyle bir twit görmedim" yanıtını verdi.

Şansal'ın avukatı Efkan Bolaç ise söz konusu ekran görüntüsünde, tweetin Türkiye'den ve henüz saldırı yapılmadan atılmış olarak görüldüğünü dile getirdi.

Barbaros Şansal ifade verdi

"VİDEO ÇARPITILDI"
Çeşitli hakaretlerin yer aldığı video ile ilgili sorulara ise Şansal, videonun çarpıtıldığı yanıtını verdi. Emniyet ifadesini tamamlanan Şansal'ın Türk Ceza Kanunu'nun 216. maddesi uyarınca "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlaması ile bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Avukat Efkan Bolaç, Şansal'ın uğradığı saldırı sonrası genel sağlık durumunun iyi olduğu ancak beline, kasıklarına ve böbreklerine darbe aldığı, ellerinde ve vücudunda çizikler olduğu bilgisi verdi.

BARBAROS ŞANSAL'DAN ATATÜRK TİŞÖRTLÜ PROVOKASYON
Son bir ayda onlarca can teröre verilmişken ülkesinin insanına 'b.kunda boğul' diyecek kadar gözü dönmüş Barbaros Şansal hakaretler dolu videolarını çekip yayınladıktan sonra KKTC'den sınır dışı edildi. Gece yarısı Türkiye'ye getirildi, uçaktan iner inmez ise bir grup vatandaşın tepkisine hedef oldu.

Barbaros Şansal ifade verdi

AKLINCA ATATÜRK TİŞÖRTÜYLE PROVOKE EDİYOR
Barbaros Şansal'ın uçaktan inerken üstünde Atatürk fotoğrafı olan bir tişört giydiği fark edildi.

Güya "Bana tepkili olanlar Atatürkçü düşmanlarıdır" gibi ucuz mu ucuz bir provokasyona daha imza attı ancak şu ana kadar kendisine gelmiş bir Kemalist destek gözükmüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...