G.Saray transferi resmen açıkladı!

Düzenleyen:
G.Saray transferi resmen açıkladı!

SPOR Haberleri

Salih Dursun'un sezon sonuna kadar Antalyaspor'a kiralandığını sarı-kırmızılı külüp resmen açıkladı. Galatasaray, yapılan sözleşme çerçevesinde sezon sonunda Salih'i 250 bin TL karşılığında Antalyaspor'a satabilecek.

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da takımdaki geleceği merak edilen oyunculardan biri olan Salih Dursun'un Antalyaspor'a kiralık olarak gönderildiği açıklandı.

Sarı kırmızılılar, yapılan sözleşme çerçevesinde sezon sonunda oyuncuyu 250 bin TL karşılığında Antalyaspor'a satabilecek.

G.Saray transferi resmen açıkladı!

İşte Galatasaray'dan KAP'a yapılan açıklama:

"Profesyonel futbolcularımızdan Salih Dursun'un 2016 - 2017 sezonunun sonuna kadar Antalyaspor Spor Faaliyetleri Tic. Ve San. A.Ş'ye (Antalyaspor) geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, geçici transfer dönemi içerisinde oyuncuya Şirketimiz tarafından ödenecek sabit transfer ücreti 250.000 TL'dir. Ayrıca, Antalyaspor 15 Haziran 2017 tarihine kadar net 250.000 TL bonservis ücreti ödemek kaydıyla futbolcuyu satın alma opsiyonuna sahiptir."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...