Saldırı sonrası ünlü oyuncudan skandal açıklama

Düzenleyen:
Saldırı sonrası ünlü oyuncudan skandal açıklama

SPOR Haberleri

CSKA Moskova forması giyen 30 yaşındaki ABD'li oyuncu Aaron Jackson, 19-21 Mayıs'ta düzenlenecek Final Four organizasyonunun terör saldırıları sonrasında skandal bir çağrıda bulundu.

Real Madrid Basketbol Takımı'nın başantrenörü Pablo Laso, yaşanan terör saldırısı sonrası THY Euroleauge Final Four'un İstanbul'da yapılacak olmasıyla ilgili konuştu. İspanyol spor gazetesi Marca'da yer alan habere göre, başantrenör Laso saldırıların berbat olduğunu ancak korkmadıklarını söyledi. Aralık ayında birkaç kez İstanbul'a geldiğini hatırlatan Laso şunları ifade etti:

"AİLEMİZ ENDİŞELİ"

"Otelden havalimanına gidiyoruz. Şehirde çok fazla vakit geçirmiyoruz bu yüzden çok fazla korkmadık ama bu saldırılar gerçekten berbat. Mart ayında tekrar gideceğiz. Ailelerimiz bize göre daha endişeliler."

Saldırı sonrası ünlü oyuncudan skandal açıklama

AARON JACKSON: FINAL FOUR'U İSTANBUL'DAN ALIN

Bu arada haberde, CSKA Moskova'da forma giyen Aaron Jackson gibi bazı oyuncuların 19-21 Mayıs tarihleri arası düzenlenecek Final Four'un İstanbul'dan alınıp başka bir yere verilmesi için çağrı yaptığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...