TEOG Türkiye birincisi Bozüyük'ten

Düzenleyen:
TEOG Türkiye birincisi Bozüyük'ten

EĞİTİM Haberleri

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Atatürk Ortaokulu öğrencisi Yunus Emre Kahraman bu yılki TEOG sınav sonuçlarına göre Türkiye birincileri arasında yer aldı.

Yunus Emre Kahraman TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplandırarak Türkiye birincileri arasına girmeyi başardı. Okul Müdürü Yusuf Cengiz Yarengümeli, öğrencisini ve öğretmenlerini bu başarılarından dolayı kutladı. Yarengümeli, "Başarılı öğrencimiz Yunus Emre, dersleriyle birlikte sosyal ve kültürel alandaki başarılarını Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavında da sınavında da göstererek taçlandırmıştır. Öğrencimizin başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum. Bu başarılarda emeği geçen öğrenci, öğretmen ve velilerimizi tebrik ediyor, bu güne kadar bizlerden desteğini esirgemeyen değerli Bozüyük halkımıza teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...