Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Malatya'da FETÖ operasyonu: 6 tutuklama

Düzenleyen:
Malatya'da FETÖ operasyonu: 6 tutuklama

GÜNDEM Haberleri

Malatya'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında adliyeye sevk edilen aralarında öğretmen ve rütbeli polislerin de bulunduğu 17 kişiden 6'sı tutuklandı.

Malatya'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 17 kişiden 6'sı tutuklandı.Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan, aralarında rütbelilerin de bulunduğu 14 polis ile Milli Eğitim Müdürlüğü personeli 2 öğretmen ve Organize Sanayi Bölgesinde serbest çalışan bir mühendisin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden komiser, komiser yardımcısı ve baş polis rütbelerinde 3 kişi ile Milli Eğitim Müdürlüğü personeli 2 öğretmen ve Organize Sanayi Bölgesinde serbest çalışan 1 mühendis tutuklandı, 11 emniyet personeli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...