Gençlerbirliği, ikinci yarı öncesi kamp hazırlıklarına başladı

Düzenleyen:
Gençlerbirliği, ikinci yarı öncesi kamp hazırlıklarına başladı

SPOR Haberleri

Antalya Belek'e dün gelen Ankara temsilcisi, bugün ilk idmanını gerçekleştirdi. Kırmızı-siyahlıların yeni transferi de takımla idmana çıktı.

Antrenmandan notlar; İlk devreyi topladığı 22 puanla 8'nci sırada tamamlayan Gençlerbirliği, ikinci devre öncesi kamp hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Ümit Özat yönetiminde başlayan antrenmanda yeni transfer Jonathon Ring de çalışmalarda yer aldı. Düz koşu ile başlayan Gençlerbirliği'nin kamp hazırlıklarının ilk antrenmanı daha sonra 5'e 2 top çalışması ile devam etti. Kondisyon ağırlı süren idman çift kale maçın ardından sona erdi. 

Neşeler yerinde 
İstanbul Başakşehir'e transfer olan İrfan Can Kahveci'den yoksun antrenman yapan Gençlerbirliği'nde adı transfer söylentilerine karışan Ahmet Çalık da çalışmalarda yer aldı. Genç futbolcunun hayli neşeli olduğu gözlenirken, yaptığı espirilerle takım arkadaşlarını eğlendirdi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...