Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray’da Yasin Öztekin şoku

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Galatasaray’da Yasin Öztekin şoku

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray’da devre arası kamp kadrosunda yer alacak oyuncular belli oldu. Süresiz kadro dışı kalan Yasin Öztekin ve takımdan ayrılması beklenen Hamit Altıntop ile Aurelien Chedjou kadroda yer almadı.

Galatasaray, ikinci yarı hazırlıkları kapsamında kamp çalışmalarını gerçekleştireceği Antalya’ya gitti. Sarı-kırmızılılarda kamp kadrosu şekillenirken, süresiz kadro dışı kalan Yasin Öztekin, 24 kişilik kamp kadrosuna dahil edilmedi. Yasin’in yanı sıra takımdan gönderilmeleri beklenen Hamit Altıntop ve Aurelien Chedjou da Antalya’ya götürülmeyen diğer isimler oldu.

Kamp çalışmalarının ilk bölümünü 4-8 Ocak tarihleri arasında Antalya Belek’te geçirecek olan Galatasaray, bugün saat 14.30’da Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçakla Antalya’ya hareket etti. Sarı-kırmızılı takım ilk antrenmanını ise saat 19.00’da basına kapalı olarak gerçekleştirecek.

Galatasaray’ın Antalya’daki kamp kadrosunda yer alacak isimler şöyle: Fernando Muslera, Selçuk İnan, Eren Derdiyok, Wesley Sneijder, Lukas Podolski, Batuhan Şen, Martin Linnes, Sinan Gümüş, Cenk Gönen, Bruma, Hakan Balta, Lionel Carole, Berk Ünsal, Semih Kaya, Tolga Ciğerci, Kerem Çalışkan, Josue Pesqueira, Nigel de Jong, Luis Cavanda, Sabri Sarıoğlu, Eray İşcan, Gökay Güney, Birhan Vatansever, Volkan Pala.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...