Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yumurtanın kolisi üreticide 8,5 TL

Düzenleyen:
Yumurtanın kolisi üreticide 8,5 TL

Ekonomi Haberleri

Yumurta Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Hasan Konya “Yumurta fiyatları geçen ay belli bir zirve yaptı ama şu anda normal devam ediyor. Üretici 30’lu koliyi en yüksek 11 liradan sattı, şu anda 8,5 liradan satıyor. Artışlar da hiçbir zaman insanların yumurta alamayacağı boyuta gelmedi” dedi.

Yumurta Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Hasan Konya “Yumurta fiyatları geçen ay belli bir zirve yaptı ama şu anda normal devam ediyor. Üretici 30’lu koliyi en yüksek 11 liradan sattı, şu anda 8,5 liradan satıyor. Artışlar da hiçbir zaman insanların yumurta alamayacağı boyuta gelmedi” dedi. Konya, döviz kurunun yükselmesiyle yem fiyatlarının arttığını ve dünyada yaşanan kuş gribi vakaları sebebiyle daha fazla ihracat yaptıklarını belirterek, maliyetlerin ve fiyatların yükselmesinde bu iki faktörün önemli olduğunu vurguladı. Konya “Tüketicilerimizden ricamız, yumurta üzerinden çok büyük spekülasyonlar yapılmasın” diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...