Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Prekazi: Arena’da ruh yok

Düzenleyen:
Prekazi: Arena’da ruh yok

SPOR Haberleri

1980’lerin sonunda Avrupa’da destan yazan Galatasaray’ın Sırp yıldızı Cevad Prekazi, kulüp dergisine çarpıcı açıklamalar yaptı.

TT Arena’nın, Ali Sami Yen Stadı gibi olmadığını belirten efsane futbolcu, “Mecidiyeköy tarihti. Gitti şimdi o tarih. Burası evet güzel ama ruh var mı? Bence yok. Yok kardeşim. Ruhu küçümseme. Büyük bir şeydir o. Ali Sami Yen’in oradan geçemiyorum, ben bakamıyorum. Keşke yeni stat orada yapılsaydı. Çünkü stat orasıydı. Umarım burası güzel olur artık. Ruh dolar buralar” diye konuştu. 
Amerikan oyunları
Cevad Prekazi, değişen oyun anlayışları ve günümüz futbolu hakkında da yorumlar yaptı. Futbolda rakamların öneminin olmadığını savunan 59 yaşındaki isim, “Amerikalıların başlattığı bir şey var. Rakamlar, sayılar. Futbolda böyle bir şey yok. Topu yanındakine veriyorsun asist diyorlar. Şu kadar koşulmuş falan diye kilometreler var. Bunların futbolda yeri yok. Pazarlama için yapılıyor. Saçma; yetenekli adamın varsa kazanırsın. Yoksa kaybedersin. Bu kadar” dedi.

Efsaneden inciler

∂ Taraftar iyi günde gelirlerse 12. adam. Kötü günde gelirlerse 1. adam olur. 
∂ Simoviç “Galatasaray’a gelir misin” dedi. Neden olmasın dedim ve geldim. 
∂ Hocam, “Topa eşine davrandığın gibi davran. O seni nasıl seviyorsa top da sever” demişti

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...