Suudi Prensten 'servetimi niye az gösterdiniz' davası

Suudi Prensten 'servetimi niye az gösterdiniz' davası

DÜNYA Haberleri

Suudi Prens El Velid Bin Tallal, 30 milyar dolarlık kişisel servetini 20 milyar yazan Forbes yetkilileri hakkında Londra Yüksek Mahkemesi'nde dava açtı.

Suudi Prens El Velid Bin Tallal, 30 milyar dolarlık kişisel servetini "En Zenginler Listesi"nde 20 milyar dolar olarak yazan Forbes Dergisi'nin yayıncısı ve haberi hazırlayan 2 muhabir hakkında Londra Yüksek Mahkemesi'nde dava açtı. Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Bin Tallal, Forbes'un listesinde 26'ncı sırada yer aldığını, ancak gerçek servetiyle listenin ilk 10'un içinde yer alması gerektiğini belirtti. Haber nedeniyle itibarının zedelendiğini öne süren Prens, Forbes'un zenginler listesine inancını kaybettiğini vurguladı. Twitter'ın ortaklarından ve Paris'teki Hotel George V'nin hissedarlarından biri olan Bin Tallal, dergiyi Ortadoğulu işadamlarına karşı tavır almakla suçladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...