Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Sorunların çözümü için Savunma Bakanlığı ve orduya talimat verdim'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'Sorunların çözümü için Savunma Bakanlığı ve orduya talimat verdim'

DÜNYA Haberleri  / AA

Endonezya Devlet Başkanı Widodo, "Sorunların çözümü için Savunma Bakanlığı ve orduya gereken talimatları verdim." dedi.

Endonezya Devlet Başkanı Joko Widodo, Endonezya ile Avustralya arasındaki askeri iş birliğinin askıya alınmasıyla ilgili sorunların çözülmesi için gerekli talimatları verdiğini bildirdi.

Endonezya Devlet Başkanı Widodo, Endonezya ile Avustralya arasındaki askeri iş birliğinin teknik nedenlerden dolayı askıya alınmasıyla ilgili açıklama yaptı.

İki ülke arasındaki ilişkilerin her zaman saygı çerçevesinde en üst düzeyde olduğunu ifade eden Widodo, "Avustralya ile ilişkilerimiz her zaman iyi olmuştur. Askeri ilişkilerin teknik sebeplerden dolayı askıya alınmasının araştırılması ve çözüme ulaştırılarak ilişkilerin eskisinden daha iyi olması için Savunma Bakanlığı ve ordu yetkililerine gereken talimatları verdim." diye konuştu.

Endonezya Ordu Sözcüsü General Wuryanto, dün Avustralya ile askeri iş birliğinin askıya alınmasının teknik nedenlerden kaynaklandığını belirterek ilişkilerin eskisinden daha iyi olması için çalışacaklarını söylemişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...