Polislerin şehit olduğu kazada, tanker sürücüsü tutuklandı

Düzenleyen:
Polislerin şehit olduğu kazada, tanker sürücüsü tutuklandı

YAŞAM Haberleri

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, polis aracının, "dur" ihtarına uymayan aracı takip ederken tankerle çarpışması sonucu 2 polisin şehit olduğu kazanın ardından gözaltına alınan tanker sürücüsü tutuklandı.

Şehit polis memurlarının ölümüne ilişkin gözaltına alınan tanker şoförü Haşim Karatay ile araçta bulunan E.G (16), M.F.Ç (17) ve K.G'nin (16) emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki sorgularının ardından mahkemeye çıkarılan şüphelilerden tanker sürücüsü Karatay tutuklandı, 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Aydın-Nazilli karayolu Sanayi Mahallesi'ndeki kavşakta salı günü 'dur' ihtarına uymayan bir aracı takip eden Hasan Özdemir'in kullandığı 09 A 7444 plakalı polis aracı, Haşim Karatay yönetimindeki 20 SP 946 plakalı tanker ile çarpışmış, kazada yaralanan Hasan Özdemir ile Yener Arslan şehit olmuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...