Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mardin'de kuduz tehlikesi

Mardin'de kuduz tehlikesi

GÜNDEM Haberleri

Mardin'de köpeğin yaraladığı 21 kişiye kuduz şüphesiyle aşı yapılırken, karantinaya alınan ilçede okullar bir gün tatil edildi.

Mardin'in Derik ilçesinde bir sokak köpeğinin 21 kişiyi ısırmasının ardından ilçe karantinaya alındı. Derik'in Bahçelievler ve Zeytinpınar Mahallelerinde önceki akşam beyaz bir sokak köpeği vatandaşlara saldırdı. Köpeğin çeşitli yerlerinden ısırdığı 21 kişi Derik Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınarak kuduz aşısı yapıldı. Bu kişilerden 15'i aşılarının ardından taburcu edilirken, durumu ciddi olan 6 kişi Mardin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. İlçe merkezindeki bütün okullar da dün tatil edildi. Öte yandan ilçe merkezindeki bütün sahipsiz köpekler tek tek toplanırken saldırgan köpek ekipler tarafından etkisiz hale getirildi. Köpeğin kuduz olup olmadığının tespit edilmesi için Elazığ'a gönderildiği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...