Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Memurların yeni gözdesi Güneydoğu

- Güncelleme:
Memurların yeni gözdesi Güneydoğu

Ekonomi Haberleri

Çözüm Süreci, Doğu ve G.Doğu'ya gitmek istemeyen memurların bakışını değiştirdi. Daha önce adı terörle anılan şehirler artık memurlar için cazip konumda.

Şırnak İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Barış, daha önce bölgeye atanan memurların bir kısmının güvenlik gerekçesiyle Şırnak'a gelmediğini, yıllar sonra bu durumun değişmeye başladığını söyledi. Çözüm sürecinin meyvelerini vermeye başladığını kaydeden Barış, "Bu yıl Şırnak'a atanan 65 memurun tamamı işe başladı. 23 yıldır buradayım ilk defa böylesini görüyoruz. Daha önce buraya atananların dörtte biri istifa ederdi" dedi. Şırnak'a yeni atanan sağlık personeli Muhammed Serdar Songül de kenti gördükten sonra göreve başlamaya karar verdiğini söyledi. Songül, "Şırnak, televizyonlarda anlatıldığı gibi olayların yaşandığı bir yer değil" dedi. Ordu'dan gelen acil tıp teknisyeni Nurcan Yılmaz da, 1 hafta önce Şırnak'ta göreve başladığını, kendi isteğiyle Şırnak'ı tercih ettiğini kaydetti. Şırnak'ın çok sakin bir şehir olduğunu belirten Yılmaz, rahat yaşanacak bir ortam olduğunu vurguladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...