Fikret Orman'dan Eto'o açıklaması: 'Kısmetse olur'

Düzenleyen:
Fikret Orman'dan Eto'o açıklaması: 'Kısmetse olur'

SPOR Haberleri

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'dan Samuel Eto'o açıklaması...

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Antalyaspor'un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o'nun transferi için girişimlerinin sürdüğünü söyledi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulübün gündemiyle ilgili olarak Lig TV'ye açıklamalarda bulundu. Orman, Samuel Eto'o transferi için girişimlerinin sürdüğünü dile getirdi. Orman, konuyla ilgili olarak "Eto'o ile ilgilenmediğimizi söylersek yalan olur. Takas konuşuluyor ama takası düşünmüyoruz. Oyuncu ve kulüpler isterse, bazı oyuncularımızın kiraya gitme durumu var. Eto'o kısmetse olur" diye konuştu.

Takıma katılan yeni oyuncuları da değerlendiren Fikret Orman "Babel sanki 10 yıldır bizde oynuyormuş gibi. Mitrovic ise uzun zamandır takip ettiğimiz bir futbolcuydu. Scout ekibi 4-5 defa izledi; Gökhan Keskin, Metin Albayrak izledi, ben de izledim. Umarım takıma faydalı olur" dedi.

Orman, Trabzonsporlu Mehmet Ekici ile ilgilenmediklerini "O bölgede çok kaliteli oyuncularımız var. Daldaki kuşa değil, cepteki kuşa bakmalıyız" ifadeleriyle dile getirdi. Beşiktaş Başkanı, tesis yatırımlarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...