Galatasaray'da son iddia Obi Mikel

Galatasaray'da son iddia Obi Mikel

SPOR Haberleri

Melo, Carlinhos ve Nani transferlerine yoğunlaşan G.Saray'ın Chelsea'nin Nijeryalı orta saha oyuncusu John Obi Mikel'le ilgilendiği iddia edildi.

Melo, Carlinhos ve Nani transferlerine yoğunlaşan G.Saray'ın Chelsea'nin Nijeryalı orta saha oyuncusu John Obi Mikel'le ilgilendiği iddia edildi. Juventus'un Melo'nun 6 milyon euroluk bonservis bedelinde diretmesi üzerine G.Saray'ın alternatif arayışı içinde olduğunu ileri süren İngiliz basını, Chelsea'de satış listesine konan 26 yaşındaki John Obi Mikel için, Bülent Tulun'un İngiliz yöneticilerle görüştüğünü duyurdu. Menajerler Babawo Muhammed ve Hasan Eğilmez'in transfere aracılık ettiğini nbsp;duyuran gazeteler, Muhammed'in, "G.Saray, Mikel'e oldukça ilgi gösteriyor ve öncelikle Chelsea'yle anlaşmak istiyorlar ve şu anda Londra'dalar" şeklindeki açıklamasına da yer verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...