Yıldızların arkadaşları

Düzenleyen:
Yıldızların arkadaşları

SPOR Haberleri

Milli takımlarda Emmanuel Mas Messi ile, Joao Pereira ise Ronaldo ile birlikte forma giydi

Süper Lig’in ilk yarısında beklentilerine karşılık bulamayarak, ligin alt sıralarında yer alan Trabzonspor, ligin ikinci yarısı öncesi nokta transferler yapıyor. Karadeniz ekibi bunun ilk adımlarını ise Arjantin ve Portekiz liginde oynayan oyuncuları transfer ederek başladı.  Bordo-mavililer Arjantin ekiplerinden San Lorenzo forması giyen Emmanuel Mas ve Portekiz Premier Lig ekiplerinden Sporting Lisbon forması giyen Joao Pereira’ya imza attırdı. İki oyuncunun ortak özelliği ise dünya futbolunun zirvesinde yer alan iki önemli isim ile takım arkadaşları olmaları.  Arjantin Premier Lig ekiplerinden San Lorenzo takımından Trabzonspor’a transfer olan Mas, Lionel Messi ile Arjantin Milli Takımı’ndan arkadaş olurken, Joao Pereira ise son yıllarda Portekiz Milli Takımı formasında uzak kalsa da son oynanan Avrupa Şampiyonası elemelerinde, Real Madrid’in dünyaca ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo ile birlikte forma giydi. 
Transferler devam edecek
Yeni transferler taraftarları da yöneticileri de heyecanlandırmış durumda. Trabzonspor’un çok daha güçlü bir takım olacağını belirten Asbaşkan Ahmet Çubukçu takımın eksik bölgelerine transferler yaptıkları için mutlu olduklarını söyledi. İmzaların Trabzonspor’a hayırlı olmasını dileyen Çubukçu, iki oyuncunun da takıma büyük katkı sağlayacağını söyledi. Çubukçu ayrıca transfer çalışmalarının devam ettiğini de sözlerine ekleyerek, “İki transfer yaptık. Hocamız Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda 2-3 transfer daha yapmayı hedefliyoruz” bilgisini verdi. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...