Akhisar Gekas'a yeşil ışık yaktı

Akhisar Gekas'a yeşil ışık yaktı

SPOR Haberleri

Akhisar Bld.Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, transferin gözde ismi Gekas'ı satabileceklerini söyledi.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, devre arasında transfer ettikleri Yunan golcü Gekas'ın başarısı sebebiyle bir çok kulüpten teklif almasının çok normal olduğunu söyledi. Hamzaoğlu, "Gekas burada kalmayı isterse tabii ki biz de çok mutlu oluruz ama 'Büyük takımlardan çok cazip teklifler var, ben orada da oynamak istiyorum' derse onun da karşısında durmayız" diyerek transfere yeşil ışık yaktı. nbsp;Hamza Hamzaoğlu, Gekas'la 1 yıllık sözleşmeleri olduğunu hatırlatarak, "Ciddi bir teklif olursa, kulüpler oturur hem Gekas'ın menfaatlerini hem de kulübün menfaatlerini düşünerek bir karar alırlar. Giderse de Gekas'ın eksikliğini tamamlamak zor ama bunu tamamlamak da bizim görevimiz, onun yerine birini buluruz veya içimizden birisini çıkarırız. Çok büyük bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum" dedi. nbsp;Futbol maçlarının gündüz oynanmasına olumsuz bakmadığını kaydeden Hamzaoğlu, "Tabii ki gece maçları futbolcuları daha fazla motive ediyor. nbsp;Ancak gündüz oynamanın da faydaları var. Gündüzki müsabakalara aileler gelebilir, belki şiddet olayları bu nedenle azalabilir" dedi.

4-5 yeni nbsp;oyuncu nbsp;
Geçen yıl genç oyuncularla birlikte 28 kişilik kadrolarının bulunduğunu ifade eden Hamzaoğlu, yeni sezon için kulübeden katkı verecek oyuncular alacaklarını söyledi. Hamzaoğlu, "Bunun sayısının 4-5'i geçeceğini sanmıyorum. Gerekli hamleleri yakında yapacağız" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...